![]() |
![]() |
![]() |
Projekt "Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku" realizowany jest od 01.01.2011 do 30.04.2012 r.
Natomiast czas trwania programu doskonalenia dla każdego uczestnika Projektu wynosi 10 dni roboczych.
Projekt jest skierowany do 56 Nauczycieli Przedmiotów Zawodowych oraz Instruktorów Praktycznej Nauki Zawodu kucharz i pokrewnych oraz technik technologii żywności i pokrewnych, prowadzących praktyczne zajęcia w szkołach ponadgimnazjalnych na terenie całej Polski. Ponadto kandydaci muszą spełniać warunki zawarte w Regulaminie uczestnictwa w projekcie.
Projekt "Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku" obejmuje następujące działania:
Regulamin uczestnictwa w projekcie pdf
Więcej informacji o projekcie pdf
Oficjalna strona projektu Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku http://www.irafood.eu/
Praktyki odbyte w ramach projektu
| DATA | CEL | GALERIA |
| lipiec 2011r. | Nauczyciel Obróbki Mięsa w Szkole XXI wieku | pobierz » |
Dnia 27 października 2025 roku uczniowie klasy Ibk, pod opieką nauczyciela, uczestniczyli w edukacyjnej wycieczce na wystawę grzybów zorganizowaną przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Siedlcach.
W Centrum Kształcenia Branżowego w Siedlcach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli firmy Mako Weld Sp. z o.o. – dynamicznie rozwijającego się przedsiębiorstwa z branży spawalniczo-ślusarskiej. Celem wizyty było zaproszenie naszych uczniów do odbycia praktyk zawodowych oraz podjęcia pracy po ukończeniu szkoły.
W tym dniu w wydarzeniu uczestniczyli również nauczyciele branży gastronomicznej, wspierając młodych adeptów sztuki kulinarnej.
Dzień Edukacji Narodowej to wyjątkowy moment w roku szkolnym, kiedy z wdzięcznością i uznaniem kierujemy słowa podziękowania do wszystkich nauczycieli i pracowników oświaty.