USŁUGI GARMAŻERYJNE

LP.

NAZWA POTRAWY

POBIERZ ?

1. Bigos pobierz
2. Bigos (z kiełbaską, z młodej kapusty) pobierz
3. Barszczyk czerwony pobierz
4. Flaki ( wolowe, drobiowe) pobierz
5. Fasolka po bretońsku pobierz
6. Forszmak (mięsno - warzywny, luksusowy) pobierz
7. Gołąbki w sosie pomidorowym pobierz
8. Wieprzowina (po cygańsku, w sosie sl.-kw.) pobierz
9. Indyk w galarecie pobierz
10. Rurki z szynki z chrzanem pobierz
11. Ryba po grecku (50g. ryby,100 g.sosu) pobierz
12. Ryba po japonsku pobierz
13. Schab w galarecie pobierz
14. Ozorki w galarecie pobierz
15. Śledzie (po sułtańsku, rolmopsy, w oleju, z pieczarkami, po kaszubsku) zobacz zdjęcie pobierz
16. Tymbaliki z piersi pobierz
17. Tymbaliki z ryby pobierz
18. Jaja na salatce jarzynowej pobierz
19. Jaja faszerowane pobierz
20. Jajo w sosie tatarskim pobierz
21. Amur w sosie kawiorowym pobierz
22. Łosoś (w sosie kawiorowym, w galarecie) pobierz
23. Rolada faszerowana z ryby w galarecie pobierz
24. Salatka (kolorowa, grecka) pobierz
25. Tatar pobierz
26. Salatka z kuskusa pobierz
27. Salatka z makaronu pobierz
28. Salatka z kurczaka pobierz
29. Salatka (z selera, z selera nacioweg) pobierz
30. Salatka jarzynowa pobierz
31. Salatka chińska pobierz
32. Salatka z tuńczyka pobierz
33. Jaja (z lososiem, kawiorem) zobacz zdjęcie pobierz
34. Pstrąg w galarecie pobierz
35. Knedle pobierz
36. Kluski śląskie pobierz
37. Krokiety ziemniaczane pobierz
38. Placki ziemniaczane pobierz
39. Racuchy drożdzowe pobierz
40. Kanapki (dek. rózne, popularne ) pobierz
41. Koreczki różne pobierz
42. Wędzonka z chrzanem pobierz
43. Pierogi (ruskie, z kapusą i mięsem, z kapustą i pieczarkami podlaskie, z soczewicą i mięsem, leniwe, z serem, z mięsem) pobierz
44. Pierogi drożdżowe pieczone z kap. i piecz. pobierz
45. Uszka z mięsem pobierz
46. Pyzy ziemniaczane (z pieczarkami i kapusta, z mięsem) pobierz
47. Zrazy zawijane pobierz
48. Paszteciki (z kapustą kisz., z kapustą kisz. i mięsem, z soczewicą i mięsem, z jajkiem, z mięsem, z kapustą i pieczarkami, pieczarkami) pobierz
49. Paszteciki pieczone z mięsem pobierz
50. Pierogi z serern pobierz
51. Parowańce pobierz
52. Sałatka z kurczaka na babeczkach pobierz

Zamówienie można złożyć osobiście w Dziale Gastronomicznym
lub pod numerem telefonu (25) 794-33-43

AKTUALNOŚCI

Dział Aktualności Centrum Kształcenia Zawodowego w Siedlcach to miejsce, w którym na bieżąco informujemy o wydarzeniach, inicjatywach i sukcesach naszej placówki. Znajdziesz tu relacje z przeprowadzonych szkoleń, informacje o nowych projektach edukacyjnych oraz ogłoszenia dotyczące rekrutacji i kursów. To źródło wiedzy dla uczniów, nauczycieli i wszystkich zainteresowanych życiem naszego Centrum.
Wystawa grzybów – lekcja przyrody i bezpieczeństwa

Wystawa grzybów – lekcja przyrody i bezpieczeństwa

Dnia 27 października 2025 roku uczniowie klasy Ibk, pod opieką nauczyciela, uczestniczyli w edukacyjnej wycieczce na wystawę grzybów zorganizowaną przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Siedlcach.

Więcej
Wizyta firmy Mako Weld Sp. z o.o.

Wizyta firmy Mako Weld Sp. z o.o.

W Centrum Kształcenia Branżowego w Siedlcach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli firmy Mako Weld Sp. z o.o. – dynamicznie rozwijającego się przedsiębiorstwa z branży spawalniczo-ślusarskiej. Celem wizyty było zaproszenie naszych uczniów do odbycia praktyk zawodowych oraz podjęcia pracy po ukończeniu szkoły.

Więcej
Dzień Kucharza w CKB

Dzień Kucharza w CKB

W tym dniu w wydarzeniu uczestniczyli również nauczyciele branży gastronomicznej, wspierając młodych adeptów sztuki kulinarnej.

Więcej
Dzień Edukacji Narodowej

Dzień Edukacji Narodowej

Dzień Edukacji Narodowej to wyjątkowy moment w roku szkolnym, kiedy z wdzięcznością i uznaniem kierujemy słowa podziękowania do wszystkich nauczycieli i pracowników oświaty.

Więcej

Razem kształcimy przyszłość – z partnerami na rzecz edukacji i rynku pracy

Centrum Kształcenia Zawodowego współpracuje z renomowanymi partnerami branżowymi, instytucjami edukacyjnymi oraz pracodawcami, aby zapewnić uczniom praktyczne doświadczenie i aktualną wiedzę rynkową. Dzięki tym relacjom tworzymy ścieżki rozwoju zawodowego, które odpowiadają na realne potrzeby gospodarki i wspierają sukces naszych absolwentów.
zamknij