|
LP. |
NAZWA POTRAWY |
POBIERZ ? |
| 1. | Bigos | pobierz |
| 2. | Bigos (z kiełbaską, z młodej kapusty) | pobierz |
| 3. | Barszczyk czerwony | pobierz |
| 4. | Flaki ( wolowe, drobiowe) | pobierz |
| 5. | Fasolka po bretońsku | pobierz |
| 6. | Forszmak (mięsno - warzywny, luksusowy) | pobierz |
| 7. | Gołąbki w sosie pomidorowym | pobierz |
| 8. | Wieprzowina (po cygańsku, w sosie sl.-kw.) | pobierz |
| 9. | Indyk w galarecie | pobierz |
| 10. | Rurki z szynki z chrzanem | pobierz |
| 11. | Ryba po grecku (50g. ryby,100 g.sosu) | pobierz |
| 12. | Ryba po japonsku | pobierz |
| 13. | Schab w galarecie | pobierz |
| 14. | Ozorki w galarecie | pobierz |
| 15. | Śledzie (po sułtańsku, rolmopsy, w oleju, z pieczarkami, po kaszubsku) zobacz zdjęcie | pobierz |
| 16. | Tymbaliki z piersi | pobierz |
| 17. | Tymbaliki z ryby | pobierz |
| 18. | Jaja na salatce jarzynowej | pobierz |
| 19. | Jaja faszerowane | pobierz |
| 20. | Jajo w sosie tatarskim | pobierz |
| 21. | Amur w sosie kawiorowym | pobierz |
| 22. | Łosoś (w sosie kawiorowym, w galarecie) | pobierz |
| 23. | Rolada faszerowana z ryby w galarecie | pobierz |
| 24. | Salatka (kolorowa, grecka) | pobierz |
| 25. | Tatar | pobierz |
| 26. | Salatka z kuskusa | pobierz |
| 27. | Salatka z makaronu | pobierz |
| 28. | Salatka z kurczaka | pobierz |
| 29. | Salatka (z selera, z selera nacioweg) | pobierz |
| 30. | Salatka jarzynowa | pobierz |
| 31. | Salatka chińska | pobierz |
| 32. | Salatka z tuńczyka | pobierz |
| 33. | Jaja (z lososiem, kawiorem) zobacz zdjęcie | pobierz |
| 34. | Pstrąg w galarecie | pobierz |
| 35. | Knedle | pobierz |
| 36. | Kluski śląskie | pobierz |
| 37. | Krokiety ziemniaczane | pobierz |
| 38. | Placki ziemniaczane | pobierz |
| 39. | Racuchy drożdzowe | pobierz |
| 40. | Kanapki (dek. rózne, popularne ) | pobierz |
| 41. | Koreczki różne | pobierz |
| 42. | Wędzonka z chrzanem | pobierz |
| 43. | Pierogi (ruskie, z kapusą i mięsem, z kapustą i pieczarkami podlaskie, z soczewicą i mięsem, leniwe, z serem, z mięsem) | pobierz |
| 44. | Pierogi drożdżowe pieczone z kap. i piecz. | pobierz |
| 45. | Uszka z mięsem | pobierz |
| 46. | Pyzy ziemniaczane (z pieczarkami i kapusta, z mięsem) | pobierz |
| 47. | Zrazy zawijane | pobierz |
| 48. | Paszteciki (z kapustą kisz., z kapustą kisz. i mięsem, z soczewicą i mięsem, z jajkiem, z mięsem, z kapustą i pieczarkami, pieczarkami) | pobierz |
| 49. | Paszteciki pieczone z mięsem | pobierz |
| 50. | Pierogi z serern | pobierz |
| 51. | Parowańce | pobierz |
| 52. | Sałatka z kurczaka na babeczkach | pobierz |
Zamówienie można złożyć osobiście w Dziale Gastronomicznym
lub pod numerem telefonu (25) 794-33-43
Dnia 27 października 2025 roku uczniowie klasy Ibk, pod opieką nauczyciela, uczestniczyli w edukacyjnej wycieczce na wystawę grzybów zorganizowaną przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Siedlcach.
W Centrum Kształcenia Branżowego w Siedlcach mieliśmy przyjemność gościć przedstawicieli firmy Mako Weld Sp. z o.o. – dynamicznie rozwijającego się przedsiębiorstwa z branży spawalniczo-ślusarskiej. Celem wizyty było zaproszenie naszych uczniów do odbycia praktyk zawodowych oraz podjęcia pracy po ukończeniu szkoły.
W tym dniu w wydarzeniu uczestniczyli również nauczyciele branży gastronomicznej, wspierając młodych adeptów sztuki kulinarnej.
Dzień Edukacji Narodowej to wyjątkowy moment w roku szkolnym, kiedy z wdzięcznością i uznaniem kierujemy słowa podziękowania do wszystkich nauczycieli i pracowników oświaty.